MUTIARA KATA

jika dikata embun pagi itu suci,
suci lagi pengorbanan dan keikhlasan...

jika dilihat pulau itu indah,
indah lagi sebuah pertemuan,

jika dirasa mutiara itu bernilai,
bernilai lagi sebuah persahabatan....



untuk menjalin sebuah persahabatan memerlukan masa yang lama...tetapi untuk memutuskannya cuma sekelip mata...oleh itu,hargailah nilai sebuah persahabatan.....








14 comments:

Myra Jay said...

Sweet kata2 ni :D

eija Ija said...

tq...saya pun suka dgn kata2 ni...

Hanis MY said...

inspiringnya! pertama kali dtg blog comei ni...

eija Ija said...

tq...saya suka sgt bc blog hana sakura...

Che Rosliza Che mat said...

lupa...nanti cr review ya

Hanif said...

Memang sweet!!!
Salam kenal dan follow datang dari pblog pembuat blog Cik Rose Kiut ini..

Kalau berminat nak change bloglist

http://hanifidrus.blogspot.com/p/bloglist-hanif.html

Aida Omar said...

sokong kata2 terakhir tu nak memtuskan persahabatan boleh dalam sekelip mata je kan.. salam kenal dear.. aida datang dari blog review

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/11/design-full-template-blog-eija-senyum.html

syiela said...

suka frasa yg last sekali tu.. amat bermakna

eija Ija said...

tq CR...

eija Ija said...

kpd Hanif,Aida Omar,syiela....tqvm sudi follow blog saya...akan follow blog korang jgk

are_lin@yu said...

ayu terjah n folo ;-)

eija Ija said...

thanks ayu coz bg support..

PinkUmmi said...

terjah dan follow dr blog cik rose cute

Adriana said...

hargailah sebuah persahabatan...salam kenal