RAJA BERPUTING vs RAJA BERSIONG

salam...

hari ni aku nak citer kisah yg berlaku semalam...

semalam..aku..supervisor aku n exact(executive) aku dok citer pasai nak lik kg...actually, kami 3 org dok dlm satu opis...exact aku ni lelaki cina...supervisor aku lak lelaki melayu...aku sorang ja pompuan kat sini....

supervisor aku cakap dia nak g Yan mggu ni...(Yan n Baling salah satu daerah di negeri kedah)aku tanya la umah sapa?
dia jwb umah paksu dia..masa tu exact aku tgh mkn roti smbl berpaling ke arah kami berdua...

tgh rancak bersembang..... sekali aku punya exact mencelah "ooooo...itu Yan sana dekat dgn Baling la...itu Baling famous dengan cerita Mahawangsa....dulu kan masa sekolah cikgu ada ajar sejarah mengenai itu....itu raja berputing yang baling(lempar) sampai tempat tu dpt nama Baling"...dgn penuh confident dia bercerita sambil mulut dok nguk ngap nguk ngap abihkan roti...

tetiba aku jadi confuse...hah!!!!raja berputing???bukan kisah raja bersiong ker???yg supervisor aku ni plak..dgr ja raja berputing trus dia google ada ka sejarah raja berputing....tp yg kuar cuma bby hisap puting, gambar org perah susu lembu n gambar puting perempuan jer....

sekali dia pandang aku...aku pandang dia....dua2 punya tahan ketawa coz takut exact aku ni terasa lak...tgk..bagus x kami dua?lepas ja exact aku abis mkn..dia trus kuar opis g washroom...
aku ngn supervisor aku apa lg..ketawa terbahak2 smp sakit perut2....supervisor aku ckp...1st time dia dgr citer raja berputing.....hahhahahhahahhahaha......

2 comments:

mamabusy said...

ngeeehehe..raja berputing tu versi baru kot...muahahaha...

eija Ija said...

mungkin la kot...versi 2012 nya...hahahaha...